همه چیز درباره دکتر کرابی در 5 سال
همه چیز درباره دکتر کرابی در 5 سال
Blog Article
وی یادآور شد: با تداوم این روند، سالبهسال در اثر چرای مفرط، گیاهان مرغوب و خوشخوراک کاهش و بهجای آنها گیاهان بیمصرف برای دام و چهبسا گیاهان سمّی و غیر خوشخوراک جایگزین میشوند.
امروزه شاهد آسیب به جمعیتهای بسیاری از انواع گونههای جانوری و گیاهی در سطح اکوسیستمهای طبیعی کشور هستیم و به نظر میرسد مسئولان باید برای چرای بیرویه دامها به فکر اقدامات جدی و بیشتری باشند.
در این تصویر خاکهای سطحی در حال فرسوده شدن بر اثر وزش باد شدید نشان داده شده است.
لرزش زمین و زمین لرزه که بر تعادل شیب تأثیر میگذارد و احتمال حرکت توده را افزایش میدهد.
به گفته او سازمان تلاش کرده است که در حوزه جلوگیری از تخریب بتواند به همه مناطق نفوذ کند و محدود به مناطق حفاظت شده نباشد. تاکنون به این صورت بود که به تخریب در مناطق حفاظت شده ورود میکرده ولی خارج از آن خیلی ورود نداشته است این درحالیست که مکاتبات متعددی را در مورد وضعیت چرای دام در کشور، جلوگیری از تخریبها در جنگلها با دستگاههای ذیربط و مطالبهگری داشتهایم.
همه ساختمانها باید ناودانها یا لولههایی داشته باشند که بتوانند آب را به طور موثر از باغ شما خارج کرده و به سیستمهای جمعآوری آب تخلیه کنند.
از سوی دیگر در حالی ۴۰ درصد جنگلهای کشور در ناحیه زاگرس قرار دارد که به گفته مرتضی ابراهیمی رُستاقی -عضو پیشین شورای عالی جنگل - در حال حاضر سراسر جنگلهای زاگرس با فشار چرای دام مواجه است و این درگیری در حدی است که اجازه رویش حتی یک نهال هم به جنگل داده نمیشود.
به گفته ترحم بهزاد - مدیر کل دفتر امور مراتع سازمان منابع طبیعی- در راستای این دستورالعمل مکاتبات و نشستهایی در گروه ستاد ملی کوچ برگزار شده است.
درصورتی که پزشک مورد نظر شما در شهر سبزوار نوبت دهی آنلاین را فعال کرده باشد می توانید بصورت click here اینترنتی از متخصص مورد نظرتان در سبزوار نوبت اینترنتی دریافت کنید.
وی با بیان اینکه پوشش گیاهی موجود در مراتع میتواند غذای مناسبی برای دام باشد، افزود: با بایر شدن زمینها و بیحاصلی خاک از گیاهان، باد و طوفان ریزگردها را به سمت شهرها سوق خواهد داد و سلامتی مردم به دلیل هجوم ریزگردها و آلایندهها در معرض خطر قرار میگیرد.
وی در ادامه با اشاره به اینکه چرای بی رویه دام امروز به مشکل جدی عرصههای طبیعی و مراتع کشور تبدیل شده، گفت: اصلاح این روند علاوه بر این نیاز به ضرورت اصلاح قوانین به همکاری جوامع محلی و عشایر و ... نیاز دارد.
متخصص داخلی - فوق تخصص بیماری های کلیه بزرگسالان ، نفرولوژی بزرگسالان
به گزارش ایسنا، امروزه شاهد ناپدید شدن جمعیت های فراوانی از گونههای مختلف جانوری و گیاهی از سطح اکوسیستمهای طبیعی کشورمان هستیم و به نظر میرسد وقت آن رسیده است که مسئولان برای چرای بیرویه دامها اقدامات بیشتری انجام دهند.
به تعریفی دیگر، فرسایش خاک عبارت است از حذف حاصلخیزترین لایه رویی خاک از طریق آب، باد و کشاورزی بیش از حد. فرسایش خاک نتیجه استفاده ناپایدار از زمین و سایر اختلالات مانند آتش سوزی، استخراج معادن یا مصارف کشاورزی فشرده است.